Prisma-39

Munich predstavlja Prisma, nov futsal model, ki združuje najboljše od klasičnih modelov  naše znamke in uvaja najsodobnejše tehnologije na trgu in postavlja standarde malonogometnih čevljev.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Dvoranski športni čevelj PRISMA predstavlja novo dobo športne obutve. Z najnovejšimi tehnologijami in znanjem pridobljenim pri razvoju vseh priljubljenih modelov smo ustvarili popolno kombinacijo in verjetno najboljši superg na trgu. Inovativni dizajn vključuje izjemno mehak usnjen zgornji del čevlja, kar zagotavlja sijajen odziv in občutek za žogo. Za zračnost na strani čevlja poskrbi napreden mrezični material, za popolno udobje pa smo razvili povsem nov vložek, ki daje stopalu občutek oblačka, blaži sile in omogoča dober oprijem noge v supergi. Športna obutev PRISMA je zato najboljša izbira za vse zahtevne uporabnike, ali samo tiste, ki si želijo najboljšo obutev.

3116021- PRISMA munich superge za dvorano (9)

Stranski del čevlja s finim materialom X – structural Mesh skupaj s petno blazinico nudi dobro prileganje čevlja vaši nogi in pa  odlično stabilnost tudi pri najzahtevnejših gibih.

3116021- PRISMA munich superge za dvorano (8)

Sprednji del je narejen iz naravnega usnja s šivi, ki nudijo odličen dotik žoge in dolgo obstojnost.

3116021- PRISMA munich superge za dvorano (10)

Visoka kvaliteta materialov in tehnologija X-line v podplatu omogoča prožnost v vseh smereh. Hkrati pa za stabilnost poskrbi tehnologija X-arch, ki ustvari podporo stopalu kjer jo le ta najbolj potrebuje.

3116021- PRISMA munich superge za dvorano (7)

Športni čevelj PRISMA se nje popoln za notranja igrišča, kjer omogoča popoln oprijem in izvrstno igralno izkušnjo.

3116021- PRISMA munich superge za dvorano (4)
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

POMOČ PRI IZBIRI PRAVE VELIKOSTI
Kupci pogosto izberejo manjšo številko kot pri ostalih znamkah. Za tabelo velikosti klikni tukaj