NOVA ZALOGA
AKCIJA

Continental V2

Original price was: €99.00.Current price is: €49.90.

Nogometni čevelj Continental je najpogosteje izbranih modelov profesionalnih futsal igralcev. S poudarkom na udobju in sodobnih materialih, ki pripomorejo k vzdržljivsti in zmanjšanju teže je to definitivno najboljši superg za notranja igrišča.

Počisti

Opis

Futsal čevlji Continental V2 so kot nalašč za treninge in tekme. Prav zato ga najpogosteje izberejo profesionalni nogometaši. Napredni materiali, kombinacija umetnega usnja in sintetičnih mikrovlaken, naredijo superg izjemno lahek in omogočajo izvrsten občutek pri podajah, preigravanju in strelih na gol. Temu je prilagojen tudi osrednji del podplata in sama oblika kanalov in linij v gumi. Ta omogoča izvrsten oprijem in pregibanje na samo za to potrebnih točkah. Za udobje in blaženje med stopalom in podplatom skrbi plast EVA mase, ki uporablja najnovejšo tehnologijo materialov. Zgornja struktura čevlja ima poleg vizualne tudi ostale funkcije, saj nudi podporo gležnju, s čimer poveča stabilnost sklepa in zmanjšuje možnost poškodb. Majnhe zračne špranje na straneh pa omogočajo zračenje čevlja. Vse te lastnosti skupaj z upadljivimi barvnimi kombinacijami tvorijo zares privlačen superg za vse, ki se ne zadovoljite s povprečjem.

4104016 continental (9)

Umetno usnje v kombinaciji s sintetičnimi mikrovlakni nudi izjemno udobje in vzdržljivost čevlja. Zaradi uporabljenih materialov je tako tudi teža čevlja nižja in naredi čevelj zelo nezahteven za nego.

4104016 continental (1)

Konjica čevlja je narejena iz mehkega umetnega usnja, ki zagotavlja dobro kontrolo, stik z žogo in tako omogoča natančnost podaj in udarcev. Notranjost čevlja je izdelana iz udobnih materialov, ki omogočajo boljše prileganje in blažijo prekomerne sile.

4104016 continental (8)

Vulkaniziran podplat, iz enega samega kosa, nudi izvrsten oprijem s podlago in hkrati pa oblika kanalov in linij v podplatu omogoča pregibanje kjer je to najbolj potrebno, brez izgube oprijema.

4104016 continental (7)

Čevelj Continental se najbolj izkaže na notranjih igriščih, kjer omogoča popoln oprijem in izvrstno izkušnjo.

4104016 continental (6)
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

POMOČ PRI IZBIRI PRAVE VELIKOSTI
Kupci pogosto izberejo manjšo številko kot pri ostalih znamkah. Za tabelo velikosti klikni tukaj