G3-44

Dvoranski nogometni copati G3 so popolna mešanica udobja, blaženja in trpežnosti.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Nogometna čevelj G3 je po zaslugi usnja, najlona in posebne mreže izjemo zračen, fleksibilen in lahek. Podplat z viskim profilom in vulkanizirano gumo omogoča dober oprijem in hkrati podaljšuje življensko dobo podplata. X-Lite tehnologija v medpodplatu pa posgrbi za udobje v vsakem trenutku. V kombinaciji z različnimi barvnimi kombinacijami je dvoranski superg G3 primeren za vse vrste nogometašev, najbolje pa se izkaže na trdih notranjih površinah.

3111316 -G3 (4)

Osrednji del je izdelan iz najlona in mreže, ki olajša potenje in povečuje zračnostčevlja. Notranjost je narejena iz oblazinjenega materiala, za popolno udobje.

3111316 -G3 (5)

Ojačan del v predelu prstov ščiti čevelj pred obrabo in izboljša vse udarce in prav tako pa nudi dodatno zaščito stopala.

3111316 -G3 (3)

Vulkaniziran dvoslojni podplat, ki zagotavlja blaženje in stabilnost z okrepljenimi deli, hkrati pa povečuje odpornost na obrabo in s tem podaljšuje življenjsko dobo čevlja.

3111316 -G3 (2)

Čevlji G3 so primerni za vse, ki želijo lepo uravnotežen nogometni superg. Primeren je za notranja igrišča, najbolje pa se izkaže na parketu.

3111316 -G3 (10)
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

kmalu