AKCIJA

One KIDS

Original price was: €44.90.Current price is: €40.90.

Otroški športni superg ONE je zelo udoben in mehak čevelj za uporabo na notranjih ali zunanjih športnih površinah.

Velikosti 30-32 se zapnejo z ježkom,
Velikost 33-38 imajo vezalke.

Počisti

Opis

Najudobnejše dvoranske superge  One zaznamuje udobje, lahkost in trpežnost, s čimer so primerni za najrazličnejše igralne površine. Odpornost na obrabo izboljšajo brezšivna pritrjenost na podplat, ojačani šivi na strasnkem delu čevlja in visoko kvalitetna vulkanizirana guma na podplatu. Slednji je zaradi oblike utorov zelo pregiben a hkrati čvrst na delih, kjer to zahteva za oprijem s podlago. Izbor materialov omogoča  izvrsten oprijem na žogi in njen nadzor v preigravanju. Najpomembnejša lastnost pa je zagotovo udobje, ki jo nudi čevelj One z svojo obloženo notranjosto predvsem v predelu gležnja. Zato jih priporočamo prav vsakemu, ki želi popolno prileganje čevlja, brez tiščanja in žuljev.

2r23r3r2

Oblika in barvni kontrasti naredijo čevelj izstopajoč in hitro opazen, 3 milimetrska plast EVA z x-Lite tehnologijo pa blaži sile pri hoji, teku in spremembah smeri.

 

32r23r2r3

Konjica čevlja je narejena iz mehkih sintetičneih materialov, kar omogoča dober nadzor in stik z žogo. Zaradi mrežastih materialov in zračnih odprinic je čevelj zelo zračen a hkrati težko uničljiv.

 

fewfwe

Vulkaniziran podplat nudi izvrsten oprijem s podlago in hkrati omogoča pregibanje kjer je to najbolj potrebno. Tehnologija X-Light v medpodplatu  še izboljša blaženje za večje udobje na vsakem koraku.

 

wefwefew

Tehnologija X-Arch skupaj z omenjenim podplatom nudijo igralcu izvrstno oporo in stabilnost sklepom. Zaradi izbranih materialov in dizajna so ONE primerni za vse tipe igralcev.

3071059- superge munich xice (4)
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

POMOČ PRI IZBIRI PRAVE VELIKOSTI
Kupci pogosto izberejo manjšo številko kot pri ostalih znamkah. Za tabelo velikosti klikni tukaj

Morda vam bo prav tako všeč…