PRILJUBLJENO
AKCIJA

One

69.90

Munich predstavlja novo generacijo superg, to so nogometni čevlji ONE, primerni za vse nogometne navdušence, ki jih bo prepričalo neskončno udobje čevlja.

Počisti

Opis

Najudobnejše dvoranske superge  One zaznamuje udobje, lahkost in trpežnost, s čimer so primerni za najrazličnejše igralne površine. Odpornost na obrabo izboljšajo brezšivna pritrjenost na podplat, ojačani šivi na strasnkem delu čevlja in visoko kvalitetna vulkanizirana guma na podplatu. Slednji je zaradi oblike utorov zelo pregiben a hkrati čvrst na delih, kjer to zahteva za oprijem s podlago. Izbor materialov omogoča  izvrsten oprijem na žogi in njen nadzor v preigravanju. Najpomembnejša lastnost pa je zagotovo udobje, ki jo nudi čevelj One z svojo obloženo notranjosto predvsem v predelu gležnja. Zato jih priporočamo prav vsakemu, ki želi popolno prileganje čevlja, brez tiščanja in žuljev.

3071049- ONE nogometni superg munich (10)

Oblika in barvni kontrasti naredijo čevelj izstopajoč in hitro opazen, 3 milimetrska plast EVA z x-Lite tehnologijo pa blaži sile pri hoji, teku in spremembah smeri.

 

3071049- ONE nogometni superg munich (7)

Konjica čevlja je narejena iz mehkih sintetičneih materialov, kar omogoča dober nadzor in stik z žogo. Zaradi mrežastih materialov in zračnih odprinic je čevelj zelo zračen a hkrati težko uničljiv.

 

3071049- ONE nogometni superg munich (9)

Vulkaniziran podplat nudi izvrsten oprijem s podlago in hkrati omogoča pregibanje kjer je to najbolj potrebno. Tehnologija X-Light v medpodplatu  še izboljša blaženje za večje udobje na vsakem koraku.

 

3071049- ONE nogometni superg munich (8)

Tehnologija X-Arch skupaj z omenjenim podplatom nudijo igralcu izvrstno oporo in stabilnost sklepom. Zaradi izbranih materialov in dizajna so ONE primerni za vse tipe igralcev.

3071049- ONE nogometni superg munich (2)
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

POMOČ PRI IZBIRI PRAVE VELIKOSTI
Kupci pogosto izberejo manjšo številko kot pri ostalih znamkah. Za tabelo velikosti klikni tukaj