NOVA ZALOGA
AKCIJA

Rondo

Original price was: €94.90.Current price is: €65.90.

Nogometni čevlji RONDO so zasnovani za maksimalno zmogljivost agilnih igralcev, ki želijo povsem z nizkim čevljom povsem oblvadati žogo. Hkrati pa imeti na nogah superge, ki se popolno prilegajo in blažijo prekomerne sile na sklepe.

Počisti

Opis

Ne glede na to, ali ste profesionalni igralec ali amaterski navdušenec, so čevlji Munich RONDO odlična izbira za dvoranski nogomet. Ti čevlji združujejo stil, zmogljivost in udobje ter zagotavljajo izjemno izkušnjo igranja. Sintetični zgornji del zagotavlja odlično vzdržljivost in tesno prileganje, kar omogoča večji nadzor in okretnost med vsakim gibom. Superge RONDO imajo nizek profil, kar povečuje hitrost in odzivnost. Gumijasti podplat je posebej zasnovan za notranje površine, saj zagotavlja odličen oprijem in podporo pri hitrih obratih ter nenadnih spremembah smeri. Ti čevlji vključujejo napredno tehnologijo blaženja, ki nudi optimalno blaženje udarcev, zmanjšuje tveganje poškodb in zagotavlja vrhunsko udobje med igro. Za optimalno zračenje stopala poskrbi mrežasti tekstilni stranski del, ki pomaga ohranjati noge hladne in suhe tudi med intenzivnimi tekmami.

4770001 Rondo futsal superge (6)-min

Stranski in zadnji del sta izdelana iz usnja ter tekstilne mreže, ki poskrbita za odličen oprijem stopala  hkrati pa zmanjšata težo čevlja in izboljša zračnost.

 

4770001 Rondo futsal superge (7)-min

Sprednji del je izdelan iz mehkega usnja, ojačan s kosom termo-zatesnjene gume in s teksturirano kapico za boljši opriem in nadzor žoge

4770001 Rondo futsal superge (5)-min

Nedrseč gumijast podplat pomaga pri blaženju in zagotavlja prožnost pri hitrih premikih hkrati pa poskrbi za odličen oprijem na igralni površini.

 

4770001 Rondo futsal superge (4)-min

RONDO je popoln za profesionalce in rekreativce, ki imajo radi nizge čevlje z dobrim blaženjem, obliko ter materiali za popoln nadzr žoge.

4770001 Rondo futsal superge (8)-min
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

POMOČ PRI IZBIRI PRAVE VELIKOSTI
Kupci pogosto izberejo manjšo številko kot pri ostalih znamkah. Za tabelo velikosti klikni tukaj