Gresca KIDS

59.90

Gresca je najboljši ter najbolje prodajan Munichov nogometni čevelj, ki je sedaj na voljo tudi v OTROŠKI različici.

Počisti

Opis

Linija superg Gresca je definitivno najboljši predstavnik znamke Munich in je že vrsto let najboljši in najbolje prodajan model na trgu. Zaradi svojih lastnosti je tako pogosto prva izbira najboljših igralcev in priljubljen med rekreativnimi nogometaši. Oblika in materiali podplata, omogočajo pregibanje in zvijanje na posebnih točkah brez, da bi izgubili stabilnost in tako varuje zdravje sklepov kot sta gleženj in koleno. V sredinskem delu čevlja in v predelu pete teče upogibna linija, ki pomaga zaščititi pred morebitnimi zvini tako, da zagotavlja čevlju veliko torzijsko čvrstost. Dvojna plast podplata zagotavlja odpornost na obrabo in podaljšuje uporabno dobo čevlja. Hkrati zasnova podplata omogoča odličen nadzor žoge in podaj s tem delom čevlja. Lahkotna zasnova notranjega dela čevlja, nudi ravno pravšnjo mero udobja saj ima mehko oblazinjenst na najpomembnejših točkah. Poleg izvrstnih tehničnih lastnosti, je zaradi široke palete barv Gresca privlačen nogometni čevelj tudi v kombinaciji s športnimi oblačili, zato ga lahko nosite tako za igranje nogometa kot za sprehod s prijatelji.

whitegresca (2)

Čevelj je dodatno ojačan z večplasno zasnovo, ki okrepi stabilnost gležnja in prepreči raztrganine v zelo obremenjenih predelih pregibov čevlja.

whitegresca (4)

Srednji del čevlja je narejena iz mrežnega najlona, kar izboljša zračnost in udobje, na konici pa je sloj iz usnja, ki zagotavlja ojačitev in dobro kontro žoge. Notranjost čevlja je izdelana iz oblazinjenega materiala, za boljši blaženje.

whitegresca (1)

Vulkaniziran podplat, ki vključuje dvoslojno medpolnilo, zagotavlja udobje s podporo in ojačitvijo določenih delov stopala, a hkrati omogoča pregibe kjer je to najbolj potrebno. Skupaj z izbranimi materiali preprečuje obrabo podplata in zagotavlja dober oprijem.

MUNICH-SS20-GRESCA-KID-VCO-1508604-P-AD-L

Zaradi svoje zasnove in materialov, uporabljenih pri konstrukciji GRESCE, priporočamo uporabo na notranjih igriščih katere koli vrste, najboljše rezultate pa ponuja pri igranju na parketu.

3000309 gresca munich futsal čevlji (6)-min
UDOBJE
ZAŠČITA in BLAŽENJE
TRPEŽNOST
TEŽA

POMOČ PRI IZBIRI PRAVE VELIKOSTI
Kupci pogosto izberejo manjšo številko kot pri ostalih znamkah. Za tabelo velikosti klikni tukaj