fbpx

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

Prosimo, da natančno preberete naslednje splošnepogoje poslovanja pred uporabo naše spletne strani:

Naslednji Splošni pogoji poslovanja določajo pravila uporabe spletne strani munichsports.si. Spletno stran upravlja družba Patrick Sport d.o.o. (v nadaljevanju “mi”). V kolikor nas želite kontaktirati, lahko to storite po telefonu s klicem na telefonsko številko 01 439 10 15 oz. preko elektronske pošte na naslov [email protected].

Upravljalec strani:

Patrick Sport d.o.o.
Celovška 34
1000 Ljubljana

Telefon: 01 439 10 15
Elektronski naslov: [email protected]

Z uporabo spletne strani soglašate z naslednjimi splošnimi pogoji:

Splošni pogoji poslovanja se nanašajo tudi na dodatne pogoje uporabe naše strani:
našo politiko varovanja osebnih podatkov in našo Politiko piškotkov. Pridržujemo si pravico, da Splošne pogoje poslovanja sproti posodabljamo. Iz tega razloga, vam svetujemo, da si te Splošne pogoje poslovanja preberete vsakokrat, ko želite uporabljati našo spletno stran.Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb in posodabljanja na spletni strani, ki lahko le na tak način sledi spremembam v našem poslovanju in vašim potrebam.

Naše poslovanje usmerjamo v sodelovanje s potrošniki v Republiki Sloveniji. Skladno s tem, ne zagotavljamo, da so vsebina strani in informacije na spletni strani skladne z nacionalnim pravom drugih držav.

Kljub temu, da se trudimo promptno posodabljati stran, ne zagotavljamo, da je vsebina strani pravilna, popolna oziroma posodobljena.

V spletni trgovini omogočamo naslednje načine plačila:

Plačilo po predračunu
Znesek plačila, ki ste ga kot kupec dolžni poravnati, nakažete na naš transakcijski račun:
IBAN SI56 0208 5002 0213 710 pri Nova Ljubljanska banka d.d.
Plačilo ob povzetju
Plačilo opravite ob dostavi pošiljke, ki pa lahko dodatno vključuje tudi provizijo za plačilo po povzetju v skladu s cenikom Pošte Slovenije.
Plačilo prek Paypal
Plačilo se opravi ob oddaji naročila, tako da se uporabnik prek spletne trgovine s svojim računom odprtim pri storitvi Paypal, prijavi v storitev Paypal in potrdi plačilo.

Ob končanem plačilu se zavezujemo nemudoma izdati račun na trajnem mediju, ki vam ga bomo nemudoma posredovali po elektronskem naslovu, ki nam ga boste v ta namen zaupali. Prodajna pogodba bo po nakupu ostala shranjena v elektronski obliki na našem strežniku. Do nje boste lahko v vsakem trenutku dostopali preko vašega uporabniškega računa (v izbirnem meniju Moj profil).

V kolikor izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. V takem primeru lahko od pogodbe odstopite, se odločite za drug izdelek ali pa pri dobavi izdelka vztrajate. V kolikor se odločite, da boste na izbran izdelek počakali, bo ta dobavljen takoj, ko bo to mogoče. Pri dobavi blaga, ki ga ni na zalogi v našem skladišču, smo namreč izključno vezani na dobavo s strani našega dobavitelja in na čas, v katerem nam lahko le-ti dostavijo blago.

Rok dobave za dostavo artiklov na območju Republike Slovenije za artikle na zalogi je 2-4 dni od naslednjega delovnega dne od dne oddaje spletnega naročila. Za artikle, ki jih ni na zalogi, je dobavni rok 21-30 dni od naslednjega delovnega dne od dne oddaje spletnega naročila. Vsa naročila oddana v petek po 13.00 bodo odposlana pri naslednji delovni dan.

Stroške poštnine nosi kupec. Dostavo opravljajo Pošta Slovenije d.o.o. in GLS General Logistics Systems Slovenia, logistične storitve d.o.o. Patrick Sport d.o.o. si pridržuje pravico izbrati drugega ponudnika poštnih storitev, če bo s tem dostava opravljena bolj učinkovito.

Ob vsakem nakupu imate pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh po prejemu blaga odstopite od pogodbe. Za uveljavitev pravice do odstopa nas morate z nedvoumno izjavo obvestiti po pošti, na naslov Patrick sport d.o.o., Celovška 34, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov [email protected]. V ta namen lahko neobvezno uporabite ta odstopni obrazec. Po odstopu od pogodbe vam bomo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14. dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrnili vsa prejeta plačila in sicer z enakim plačilnim sredstvom, kot je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače. V primeru plačila po povzetju bomo plačilo vrnili na transakcijski račun. Ob odstopu od pogodbe se zavezujete, da nam boste v 14. dneh po pisnem sporočilu o odstopu od nakupa izdelke vrnili. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila. Neposredne stroške vračila blaga krijete sami.

Pritožbe in reklamacije lahko pošljete po elektronski pošti na [email protected] ali po pošti na naslov Patrick Sport d.o.o., Celovška cesta 34, 1000 Ljubljana