Cart

Tiga indoor

Tiga indoor

99.00 59.00

Za najhitrejše in najbolj eksplozivne igralce na igrišči je edina prava izbira super lahek in gibljiv nogometni čevelj Tiga.

Počisti
Kategoriji: ,

Deli s prijatelji

Opis

Supergi za futsal Tiga so popolni za vse, ki igrajo hitro ter eksplozivno, saj čevelj zagotavlja dober oprijem in mobilnost na terenu. Izdelani so iz posebnega materiala z mrežico in posebne prevleke, ki pripomore k oprijemu in kontroli žoge. Posebna gumijasta prevleka ščiti čevelj pred obrabo. Nogavica za gleženj nadomešča jezik in ponuja boljše prileganje na nogo. Ker je superg nizek je gibanje v njem lahkotno, zaradi zelo nizke teže pa boste včasih pozabili, da jih imate obute. Nogometni čevelj Tiga je tako primeren za hitre igralce in uporabo na notranjih igriščih.

PODROBNEJŠI OPIS

_DSC3403

Sprednji del čevlja je narejen iz sintetičnih mikrovlaken, ki preprečujejo obrabi in vodo. Dodatna gumijasta plast ob konjici prstov ščiti čevelj pred praskam in udarcem. Tehnologija mikrovlaken vključuje različne nivoje debeline, da zagotavlja trdnost stopala in izboljša stik z žogo.

_DSC3400

Kot en izmed nižjih čevelj je Tiga narejen z gumo EVA, ki ponuja popolno oblazinjenje in s tem ohranja fiziološki položaj stopala

_DSC3401

Podplat je narejen iz posebne gume z novim dizajnom zvezdastega vzorca, ki se nenehno ponavlja. Z večjo gostoto na območjih z največjo obrabo, podplat zagotavlja hitro odzivnost ter oprijem.

_DSC3395

Za igralce, ki tekmujejo tako na ljubiteljski kot tekmovalni ravni in cenijo lahke čevlje in dober nadzor nad žogo. Čevlji Tiga so primerni za lažje in hitrejše igralce in uporabo predvsem na notranjih igriščih.

OCENA ČEVLJA TIGA

3190030 (1)
Udobje
Zaščita in blaženje
Trpežnost
Teža

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava v Sloveniji pri vseh naročilih nad 100€ in enostavna možnost vračila.

100% VARNO PLAČILO

Varne možnosti plačila s Kreditno kartico, Paypalom, po predračunu ali z gotovino ob povzetju.

MOŽNOST PREIZKUSA

Vse čevlje lahko pomerite in preizkusite v naši fizični trgovini na Celovški 32 v Ljubljani.