Cart

One

One

99.00

Munich predstavlja novo generacjo superg, to so nogometni čevelj ONE, primerni za vse nogometne navdušece, ki jih bo prepričalo neskončno udobje čevlja.

Počisti
Kategorija:

Deli s prijatelji

Opis

Najnovejšo linijo malonogmetnih superg One zaznamujejo udobje, lahkost in trpežnost, s čimer so primerni za najrazličnejše igralne površine. Odpornost na obrabo izboljšajo brezšivna pritrjenost na podplat, ojačani šivi na strasnkem delu čevlja in visoko kvalitetna vulkanizirana guma na podplatu. Slednji je zaradi oblike utorov zelo pregiben a hkrati čvrst na delih, kjer to zahteva za oprijem s podlago. Izbor materialov omogoča izvrsten oprijem na žogi in njen nadzor v preigravanju. Najpomembnejša lastnost pa je zagotovo udobje, ki jo nudi čevelj One z svojo obloženo notranjosto predvsem v predelu gležnja. Zato jih priporočamo prav vsakemu, ki želi popolno prileganje čevlja, brez tiščanja in žuljev.

PODROBNEJŠI OPIS

_DSC3113

Oblika in barvni kontrasti naredijo čevelj izstopajoč in hitro opazen, 3 milimetrska plast EVA z x-Lite tehnologijo pa blaži sile pri hoji, teku in spremembah smeri.

_DSC3111

Konjica čevlja je narejena iz mehkih sintetičneih materialov, kar omogoča dober nadzor in stik z žogo. Zaradi mrežastih materialov in zračnih odprinic je čevelj zelo zračen a hkrati težko uničljiv.

_DSC3112

Vulkaniziran podplat nudi izvrsten oprijem s podlago in hkrati omogoča pregibanje kjer je to najbolj potrebno. Tehnologija X-Light v medpodplatu še izboljša blaženje za večje udobje na vsakem koraku.

Čvelej ONE munich yellow

Tehnologija X-Arch skupaj z omenjenim podplatom nudijo igralcu izvrstno oporo in stabilnost sklepom. Zaradi izbranih materialov in dizajna so ONE primerni za vse tipe igralcev.

OCENA ČEVLJA ONE

zapatilla-munich-one-indoor-25-yellow-0
Udobje
Zaščita in blaženje
Trpežnost
Teža

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava v Sloveniji pri vseh naročilih nad 100€ in enostavna možnost vračila.

100% VARNO PLAČILO

Varne možnosti plačila s Kreditno kartico, Paypalom, po predračunu ali z gotovino ob povzetju.

MOŽNOST PREIZKUSA

Vse čevlje lahko pomerite in preizkusite v naši fizični trgovini na Celovški 32 v Ljubljani.